Om mig

Jeg hedder Carina og er uddannet yogalærer og sygeplejerske. Mine specialer er kvindekrop, stress og cyklus. Jeg har undervist i yoga i 3 år - og stopper aldrig med at fascineres af hvad yoga kan gøre for krop og sind. For 8 år siden hjalp yogaen mig ud af et alvorligt stresssammenbrud og jeg vidste at jeg aldrig ville give slip igen. Yoga er en livslang rejse, der inviterer (eller tvinger) os til at mærke og møde os selv, lige der hvor vi er i livet.

Yoga er for mig mest af alt ro. Ro i kroppen og ro i sjælen. I min undervisning skal stillingerne ikke se ud på en bestemt måde. I stedet vil jeg med min undervisning invitere til at du ærer og sanser din krop og stoler på, at du i forvejen ved hvad der er bedst for netop dig. Yogaen skal tilpasse sig din krop - ikke omvendt. Det kræver ingen fysisk formåen at starte til yoga - blot lyst og nysgerrighed. 

 

Jeg har i alt ca. 300 timers uddannelse indenfor yogaen bag mig. 200 timer grunduddannelse i Hatha yoga og senest har jeg uddannet mig til Shakti-yogalærer hos Laila Torsheim - yogalærer med speciale i kvindekroppen og de aspekter der knytter sig til at være kvinde - fx menstruation, cyklus, graviditet, efterfødsel og overgangsalder.

Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten - online og i yogsalen

 

Namasté