Om mig

Jeg hedder Carina og er uddannet yogalærer og ansigtsyogalærer. Jeg har undervist i yoga i 3 år - på mine faste hold for kvinder, fordybelsesdage, yogaretreats - og senest ansigtsyoga.

 

Jeg stopper aldrig med at fascineres af, hvad yoga kan gøre for krop og sind. For 8 år siden hjalp yogaen mig ud af et alvorligt stresssammenbrud og jeg vidste at jeg aldrig ville give slip igen. Yoga er en livslang rejse, der inviterer (eller tvinger) os til at mærke og møde os selv, lige der hvor vi er i livet.

 

Hos mig skal stillingerne ikke se ud på en bestemt måde. I stedet vil jeg med min undervisning invitere til at du ærer og sanser din krop og stoler på, at du i forvejen ved hvad der er bedst for netop dig. Yogaen skal tilpasse sig din krop - ikke omvendt. Det kræver ingen fysisk formåen at starte til yoga - blot lyst og nysgerrighed. 

 

Jeg har i alt ca. 350 timers uddannelse indenfor yogaen bag mig. Grunduddannelse i Hatha yoga, yogalærer med speciale i kvindekroppen (hos Laila Torsheim) og ansigtsyogalærer (hos Niki Terlich).

Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten.

 

Namasté