Indehaver af YogaSense

Marie-Louise

For mig er yoga følelsen af at kroppen kan bevæge sig frit. Yoga giver styrke og ro, både mentalt og fysisk. Jeg er uddannet af Louise Fjendbo i Hatha yoga med fokus på alignment principperne. Derudover har jeg 52 timers videreuddannelse med bevægelsesekspert Jordan Bloom og egen praksis i yoga siden 2003.

Indehaver af YogaSense

Carina

For mig er yoga mest af alt ro. Ro i krop og i sind. Ro skaber mulighed for at leve mit liv autentisk. Yoga er for mig nydelse - det handler ikke om at være godt til yoga, det handler om at være god ved dig selv. Jeg er uddannet af Louise Fjendbo i Hatha yoga og har efterfølgende specialiseret mig i yoga for kvinder - cyklus, fertilitet, graviditet, efterfødsel, overgangsalder, stress og seksualitet hos Laila Tórsheim. Jeg har 15 års egen praksis i yoga.

Børne/familieyoga instruktør

Lene

For mig er familie, børne - og ungeyoga en sjov, nærværende, legende og mindfull måde at være sammen på. Jeg har over 20 års erfaring med børn og forældre i mit daglige arbejde i folkeskolen. Jeg har lært børn, unge - og familieyoga i Lille Yogahus. Jeg er uddannet pædagog og ungecoach og laver bl.a. skræddersyede mindfull-coach forløb til de unge. Jeg har 8 års egen praksis i yoga.

Jordemoder

Camilla

Jeg har været uddannet jordemoder i 8 år og har erfaring fra mange aspekter af jordemoderfaget, bl.a. jordemoderkonsultation, fødselsforberedelse, fødegang og især barselsgang. Igennem mit arbejde har jeg set og hørt hvad der fylder hos forældre før, under og efter fødslen af deres barn. Som mor til to er jeg selv stødt på emner, jeg vil ønske jeg vidste mere om - og situationer, hvor det ville have rart med sparring fra andre. Jeg ser derfor utrolig meget frem til at dele min viden og erfaring med jer, da alle kvinder fortjener en fantastisk graviditet, fødsel og barsel.

27281175

 

Bibliotekvej 53 B, 1. sal

2650 Hvidovre

©2017 by YogaSense.dk