Hatha Yoga

Hatha yoga er en af de mest udbredte yogaformer i vesten og betegnes ofte som "klassisk" yoga. Timen har fokus på kroppens alignment og består af åndedrætsøvelser og en række klassiske yogaøvelser der har til formål at styrke, afspænde og balancere krop og sind. Vi afslutter timen med afspænding.

Varighed: 75 min.

Blid Yoga

Timen foregår i et blidt og roligt tempo, med bløde bevægelser, der giver dig mulighed for at vende indad og lytte. Øvelserne smidiggør bindevævet og bringer ro i nervesystemet og i sindet. I timen indgår åndedrætsøvelser, meditation, blide flows og yin/restorative øvelser. Timen afsluttes altid med en afspænding.

 

Alle kan deltage i timen og har du specielle hensyn, kan det være et godt sted at begynde.

 

Varighed: 90 min.

Yoga med fokus på ryggen

Timen består primært af yogaøvelser,  der har til formål at styrke og smidiggøre ryggenTimes afsluttes med afspænding.

Varighed: 75 min.

Kropsterapeutisk yoga

Denne yogatilgang øger din jordforbindelse og skærper dit nærvær. Du kommer ind og mærker dig selv og lærer dig selv og dine grænser bedre at kende. Der skabes ro i din krop og dit sind og en følelse af at trække vejret mere frit. Vi laver dynamiske øvelser med hele kroppen, hvilket styrker og smidiggør muskler, åndedræt, bindevæv og led. Vi afslutter med udstræk, der afspænder dybt og derved balancerer vores nervesystem. Der er fokus på åndedrættet, samt de kropslige spændingsmønstre vi har til hverdag - fysiske som psykiske. 

Kropsterapeutisk yoga er for alle der vil lære kroppen at kende på en ny måde.

 

Varighed: 75 min.

27281175

 

Bibliotekvej 53 B, 1. sal

2650 Hvidovre

©2017 by YogaSense.dk